Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Magunkról
Ezt a honlapot Bogár Iván Balázs és Szombati Frigyes információs és kapcsolatépítési célból hozta létre és tartja fenn.

Célkitűzéseink:
  • Az információk eljuttatása a közönséghez.
  • Az egymástól elszigetelten dolgozó, hasonló területen tevékenykedő segítők, szolgáltatók közötti kapcsolatfelvétel elősegítése.
  • Minden egyes előfizetőnknek lehetőséget biztosítani a publikálásra.
  • Létrehozni egy országos szintű rendezvénynaptárat.
  • Átláthatóvá tenni a magyar ezoterikus színteret.

Az Ezo-Info® előfizetéses rendszerben működő adatszolgáltatás, országos internetes cím- és foglalkozástárral az ezoterikus és életminőséget javító területen tevékenykedő szolgáltatók részére annak érdekében, hogy az e szolgáltatásokat igénybe venni szándékozók gyorsan, hatékonyan kaphassanak információt a szolgáltatások és a szolgáltatók köréről.

A szolgáltatásokat igénybe venni szándékozók ingyenesen és személyi adataik megadása nélkül kereshetnek az Ezo-Info® adatbázisban. Az egyénileg tevékenykedő segítők az Egyéni szolgáltatók menüpontban találhatók kategória és megye, a szervezetek adatai a Klubok, iskolák menüpont alatt érhetők el megye szerinti felosztásban.
Azon funkcióknál, ahol a személyes adatok megadása szükséges, minden esetben figyelmeztetjük a látogatót.
A felhasználók adatait zártan kezeljük és azokat semmilyen más céllal nem használjuk fel, harmadik személyeknek nem adjuk ki.

Előfizetőink lehetőséget kapnak arra, hogy oldalunkon publikáljanak. Írásaikat a Cikkek, publikációk rovatban olvashatják. Terveink között szerepel, hogy időről időre riportot készítünk a magyar ezoterikus élet meghatározó személyiségeivel.

Az Ezo-Info® működési szabályairól az Üzletszabályzatban találhat részletes tájékoztatást.

Az Ezo-Info® minden előfizetője aláírásával igazolta, hogy elfogadja az Etikai Szabályzat-ban foglaltakat.
Alapítók
Bogár Iván Balázs

1975. július 2-án születtem, Budapesten.
Már egészen kis koromban sem elégített ki a felnőttek válasza a világ működésével kapcsolatos kérdéseimre. Viszonylag hamar kialakult egyfajta filozofikus hajlamom. Mindig szerettem volna megfejteni az emberi lélek rejtelmeit. Társaságban gyakran kerültem "a lelki szemetesláda" szerepébe. Észrevettem, hogy sok esetben ismeretlen emberek is megtisztelnek a bizalmukkal és rövid időn belül a problémáikról beszélnek nekem. Úgy éreztem, hogy ezt a tulajdonságomat jobban hasznosíthatnám, ha a bölcs hallgatás helyett valamilyen választ vagy alternatívát kínálhatnék a hozzám fordulóknak, de nem ismertem semmilyen módszert, amivel ezt elérhetem.
2000-ben mintegy véletlenül kezdtem asztrológiával foglalkozni. Ahogy mind jobban elmerültem az ezoterikus tanításokban feltűnt, hogy minden szakterület - legyen szó asztrológiáról, tarot-kártyáról, számmisztikáról, természetgyógyászatról vagy az újabb irányzatok közül NLP-ről, kineziológiáról, grafológiáról, sőt a nagy világvallásokról - lényegében azonos célt szolgálnak. Hogy minél teljesebb, testi és lelki értelemben véve egészségesebb életet éljünk. A 90-es évek elejétől kezdve megfigyelhető egy tendencia, mely azt mutatja, hogy számos ezoterikus területen vannak értéket képviselő és adó társaink, de gyakran nem tudnak egymás létezéséről, munkásságáról. Innen már csak egy kis lépés volt annak a felismerése, hogy hazánkban nincs egy fórum, ahol a lelki segítők megmutatkozhatnak.
Többször tapasztaltam, hogy kis helyi kezdeményezések elindulnak, de ezek sajnos igen hamar kifulladtak, erejüket vesztették.
2003. nyarán megismerkedtem Szombati Frigyessel, akivel közös érdeklődési körünk valamint hasonló gondolatvilágunk okán hamar szoros barátságot kötöttem. Ezután már ketten álmodoztunk, többek között egy honlap létrehozásáról. Álmaink lassan alakot öltöttek. Ennek első megmutatkozása az Ezo-Info®.
Célunk egy dinamikusan fejlődő honlap létrehozása. Remélem, hogy ez nem csak kettőnk álma, és minél többen profitálhatnak belőle. A honlapon szereplők, azért mert tudhatnak egymás létezéséről, a segítségre szorulók azért mert kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb segítőt, az érdeklődők pedig, kedvükre válogathatnak a cikkek, programok és egyéb ajánlatok között.
Szombati Frigyes

1968. május 4-én születtem Budapesten.
Egy éves koromban elromlott a szemem. Mindkettő befelé fordult és elég nagymérvű távollátás is kialakult. Most azt gondolom, akkor kezdtem el másképpen látni a dolgokat.
Gyerekkoromban semmi különleges nem történt velem.
6 éves koromban húgom született, néhányszor költözködtünk, időnként elmentünk nyaralni, de a legtöbb nyarat vidéken, nagymamáéknál töltöttem.
Általában csendes, visszahúzódó voltam, a véleményem legtöbbször megtartottam magamnak. Kiskamasz koromtól kezdve nagyon kedvelem az éjszakába nyúló beszélgetéseket egy jó társaságban, főleg ha filozófiai, pszichológiai jellegű témákról folyik az eszmecsere.
1991-ben megnősültem, 1992-ben megszületett fiam Szilárd, majd 1998-ban lányom Anna.
Asztrológiával párom Györgyi kezdett el foglalkozni 1997-ben. Mint az élet sok más területén, itt is neki köszönhetem, hogy az érdeklődésem ebbe az irányba fordult.
Én 2002-ben kezdtem el asztrológiát tanulni, miután nyáron Györgyi elvitt a végzősöknek szervezett táborba vendégként. Ez a tábor olyan felismeréseket hozott, amelyek megerősítették a bennem szunnyadó érzést: emberekkel kell foglalkoznom. Tehetségem van hozzá, hogy meghallgassam az embereket, könnyen bele tudom magam élni a helyzetükbe és ösztönösen a lehetséges megoldások felé tudom terelgetni a gondolataikat.
2003 nyarán újabb tábor következett, ahol megismerkedtem Bogár Ivánnal, akiről hamar kiderült, hogy nagyon sokban hasonlítunk egymásra. Az általam elkezdett mondatokat ő fejezte be és fordítva. Ilyet eddig csak párommal tapasztaltam.
A hirtelen kialakult barátságból egyértelművé vált számunkra, hogy van valami dolgunk egymással. Beszélgetéseinkből pedig az, hogy van valami közös dolgunk a Világgal is.
Ennek a közös dolgunknak az egyik megjelenési formája az Ezo-Info®, melynek elsődleges célja, hogy megkönnyítse a találkozást azoknak, akik segíthetnek egymásnak. Szeretnénk segíteni, hogy mindenki lakhelyéhez közel találhasson kineziológust, asztrológust, ezoterikus klubot, iskolát stb. Ezt az oldalt egyfajta szakmai találkahelynek is szánjuk, ahol az azonos területen tevékenykedők tudomást szerezhetnek egymásról, megoszthatják tapasztalataikat, véleményt cserélhetnek.
Kollégák, segítők