Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  A(z) Kineziológia ismertetése
Kineziológia
A kineziológia alternatív és kiegészítő jellegű, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó készség-, képesség-, és személyiségfejlesztő, megelőző jellegű holisztikus módszer.
A kineziológus segíti kliensét életmódja, életszemlélete megújításában, testi-lelki-érzelmi egészsége megőrzésében, az öngyógyítás folyamatában, a betegség mögött álló problémák feltárásában, a rehabilitációban, személyiségfejlődésben, a minőségileg jobb élet elérésében.
A kineziológiai izomtesztelés segítségével lehetővé válik, hogy tudatos emlékezés nélkül is felderítsük azokat az eseményeket, melyek egymásra épülve létrehozták jelenbeli problémánkat. Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és örömmel tudjuk élni a jelenünket, akkor választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában kívánunk magunknak.
Különösen ajánlható ez a módszer azoknak, akik önértékelési problémákkal küzdenek, szeretnék megtalálni helyüket, feladatukat az életben, párválasztási, kapcsolatteremtési, kommunikációs problémáik vannak.
Nagyon hatékony módszer a tanulási problémák - pl. dyslexia - feloldására.

« vissza az előző oldalra