Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Nagy Böbe bemutatkozó oldala
Kategória: » 
Cím: 
Telefon: (1) 258-1953; (90) 603-706
Fax: 
Web: » www.asztromania.hu
E-Mail: » asztromania@vipmail.hu
Már gyerekkoromban megfertőződtem az ezoterikus gondolkodással, mivel apai nagyanyám igazi boszorkány volt, és nagybátyám a hatvanas években (amikor még tilos volt) már foglalkozott asztrológiával, jógával, és az ezoterikus tudományok néhány ágával. Autodidakta módon mindig is foglalkoztam a titkos tudományokkal, majd amikor ezt már legálisan is lehetett, Égető Szabó János asztrológiai iskolájában asztrológus oklevelet szereztem. Mivel az iskolájában szigorú osztályozási rendszer van, büszkén mondhatom, hogy minden évfolyamon kitűnő eredményt értem el, majd a két éves továbbképző tanfolyamán okosodtam tovább. Talán ennek is köszönhetően, ezután cégénél alkalmazott, mint asztrológust, és itt módomban állt gyakorlatot is szerezni. Naponta foglalkoztam ügyfelekkel, személyes konzultációkon, és telefonos tanácsadással egyaránt. Lehetőséget kaptam arra is, hogy iskolájában taníthassak, és nagy örömmel töltött el, hogy a tanítványok is elégedettek voltak munkámmal, és sok igaz barátot találtam közöttük. Asztrológiai táboraiban módom nyílt a játékok, vetélkedők kitalálásban, levezetésében, és a program szervezésében is részt venni, azon túl pedig klub vezetőként is kipróbálhattam képességeimet. 2002-ben jutottam el odáig, hogy saját vállalkozásomban, immár önálló asztrológusként is sikeresnek mondhatom magam, egye gyarapodó vendég és baráti körrel. Talán annak is köszönhetően, hogy rendszeresen szerepeltem saját asztrológiai műsorommal a tévében, így többen is megismerhettek.

Asztrológiai iskolámban már az ötödik évfolyam jár, és nagy örömmel tölt el, hogy egyre több fiatal érdeklődik az asztrológia iránt. A Baktay Ervin Asztrológiai Egyesület elismerésével adhatom ki okleveleimet, amiben Janák Lajos professzor úr, munkám iránti elismerését vélhetem megnyilvánulni.

Táborokat és előadásokat szervezek a hasonló érdeklődésűeknek. Rendezvényeken, nagyobb baráti összejöveteleken is részt veszek. Felkéréseket és meghívásokat örömmel fogadok, de kisebb találkozókra, vagy vidéki programokra is szívesen, elmegyek.

Célom továbbra is az asztrológia gyakorlati használhatóságának terjesztése, hogy minél többen könnyíthessék meg életüket segítségével. Eközben nem hanyagolom el a saját képességeim bővítését sem, és folyamatosan tanulom tovább az asztrológiát, és az egyéb ezoterikus tudományokat.

Nagy Böbe: Telefon: 06 1 258 1953
Azonnali tanácsadás: 06 90 603 706
E-mail: asztromania@vipmail.hu

« vissza az előző oldalra