Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  János Péter Ph. S. bemutatkozó oldala
Kategória: » Kineziológia
Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty u. 4/B I./13.
Telefon: +36(1)343-0123; +36(1)321-4026; +36(20)941-2048
Fax: 
Web: 
E-Mail: 
A  kineziológia  1991 őszén került először hazánkba. János Péter az első csoporttal kezdte el tanulmányait, s azóta több ágának oktatói oklevelét szerezte meg, sok esetben magától az ág megalkotójától.* Ezek a következők voltak: One Brain: Carol Ann Hontz, Alap és Haladó Oktatói: Gordon Stokes*., Daniel  Whiteside*; Touch For Health: Oktatói: Aria Den Hartrog, Mesterkurzus: Dr. John F.Thie*; Stress Release: Aria Den Hartog, Oktatói: Dr.Wayne W.Topping*   Edu - K: Liselotte Hilgers-Welsch, Cay Mc Carrol, Do - Ri Rydl, Oktatói: Ferdinand Gstrein.

Korcsmáros Magdával egy új ágat is létrehoztak, mely magában foglalja a kineziológia alapjait, a szellemtudományos nézeteket, a pszichológiát és az asztrológiát. 2001-ben a Kecskemét-i Világtalálkozón mutatkoztak be ezzel az új ággal, ami a “Spirituális Radix” nevet kapta.

1992 nyarán Magyarországon elsőként hozott létre egy kineziológiával foglalkozó Stúdiót (Phoenix Stúdió), majd ez év szeptemberében a Magyarországi Kineziológusok Szövetsége az  alakuló  közgyűlésén a Szövetség  Elnökévé választotta. 1997-ben - 5 év után - újraválasztották erre a tisztségre. Azóta is Ő a Magyarországi Kineziológusok Szövetségének Elnöke. Jelentős szerepe van abban, hogy a  MKSz-t az  IKC (Nemzetközi Szövetség) felvette a Szövetséget a tagjai sorába. Kezdettől fogva szívén viseli a  kineziológia  sorsát, ennek a munkának él, terjeszti, előadásokat tart, oktat és segít a hozzáfordulókon.

Pszichológus és pszichológia tanár, a Miskolci Bölcsész Egyesület Nagy Lajos Király Magánegyetemén a “pre és perinatális pszichológiát” tanítja a pszichológus hallgatóknak. Bert Hellinger szisztemikus és fenomenológikus családterápiáját Volf Büntig,  Wilfried Nellestől és Dr.Angszter Máriától tanulva – ma már családleképezéseket is vezet, a budapesti studióban és vidéken is. A Phoenix Stúdióban egyénileg is fogadja a hozzáfordulókat.

Elérhetősége, előzetes bejelentkezéssel: Phoenix Stúdió, Budapest.

« vissza az előző oldalra