Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Korcsmáros Magda Ph. S. bemutatkozó oldala
Kategória: » Asztrológia, Hellinger terápia
Cím: 1074 Budapest, Vörösmarty u. 4/b, I./13.
Telefon: +36(1)343-0123, +36(1)321-4026, +36(20)967-2761
Fax: 
Web: 
E-Mail: 
Matematika-kémia szakos tanár, pszichológus és pszichológus tanár, rendszereket felállító (Hellinger) terapeuta, asztrológus, kineziológus oktató.

Jelenleg a Miskolci Nagy Lajos király Magán-Egyetemén tanítom a pszichológus hallgatókat a „személyiség kozmikus szemléletére”, valamint Dr Szondi Lipót terápiájának elméletére.

1969 óta foglalkozom az asztrológiával, eleinte csak autodidakta módon, majd a ’70-es évek vége-felé kezdtem tanároktól is tanulni (Juhász Schlatter Viktor, Kalo Jenő, Dr Dubravszky László), majd a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán szereztem erről oklevelet. Antropozófiai tanulmányokat is folytattam (Dr Dubravszky László), mely jelentősen meghatározta azt a szemléletet, ami így mostanra kialakult bennem.

1992-ben elsők között kezdtem el kineziológiát tanulni, 3 ág nemzetközi oktatója oklevelet szereztem. 1996-ban könyvem jelent meg „A karma az asztrológiában” címmel. Ebből a nézetből alakult ki és vált később szintézissé össze a „Spirituális Radix” kineziológiai módszer – melyet János Péterrel közösen alkottunk meg, és amit 2001-ben Kecskeméten megrendezésre kerülő Világ-konferencián be is mutattunk.

1992-ben megalakult a Magyarországi Kineziológusok Szövetsége – melynek azóta - nemcsak alapító tagja vagyok, - hanem a Szövetség Felügyelő Bizottságának vezetője is.

Ebben az évben hoztuk létre a Phoenix Studiót is, ahol az emberekkel való foglalkozás mellett János Péterrel együtt kutató-munkát is végzünk, ami a pszichológia új irányzatait is figyelembe veszi, emellett továbbra is az asztrológia és kineziológia kapcsolatára építünk. Nagy tisztelője vagyok Berth Hellinger munkásságának és terápiájának, melynek eredményeképp elvégeztem Volf Büntig, Wilfried Nelles és Dr.Angszter Mária (Hellinger tanítványától tanulva) azt a módszert, mely az ősöktől átvett viselkedési mintákat, - mint a problémák gyökereit- célozza meg és nyújt lehetőséget a résztvevőknek a gyógyulásra a családjuk leképezésével.

Jelenleg a Stúdiónkban tanítok asztrológiát (kis csoportban), ötvözve a pszichológiai megközelítésekkel. Egyéni foglalkozásokon fogadok olyanokat, akiknek önismeretre és probléma megoldásra van szükségük. Csoportban tartok családleképezéseket, az ország több részén.

Elérhetőségem: Phoenix Stúdió, Budapesten – alkalmanként 1-1 napon vidéken is, előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés után.

« vissza az előző oldalra