|
Fórum |
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Tiferet Komoly hozzászóló!

Csatlakozott: 2005.12.17., Szombat, 19:08 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.01.13 13:35 Hozzászólás témája: Bemutatkozó |
|
|
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy ez lehetne az a hely, ahol a regisztrált tagok néhány szóval bemutatkoznának. Én kíváncsi vagyok Rátok, érdekel, hogy ki kicsoda, mit tart érdemesnek elmondani magáról, hogy került ide, stb. Persze, ez teljesen önkéntes.
Üdv. _________________ Tiferet
Közönséges pillanatok nem léteznek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bogár Iván Balázs Site Admin

Csatlakozott: 2005.08.03., Szerda, 16:20 Hozzászólások: 464 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.01.13 17:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor én elkezdem!
http://www.ezo-info.hu/oldalak/magunkrol.php)
Az Ezo-info-t nagyon komolyan veszem, de a "magánéletben" egy elég laza emberke vagyok.
Üdv, _________________ Üdv,
Iván
Ha az Úr citromot adott, csinálj bel?le limonádét! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mária Az EZO-INFO guruja!

|
Elküldve: 2006.01.14 15:39 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
ami lényeges velem kapcs:
3 éve tanulok asztrológiát, Kalo Jen?nél és a Baktayban egyaránt, az ezoizé témák borzalmasan lázba tudnak hozni, de nagyon nehezen fogadom be ?ket, ami azt jelenti, h els?sorban kétkedéssel és szkeptikusan fogadok mindent (talán ezért is haladok lassabban...), és ált. a jelenségek fizikai magyarázatai foglalkoztatnak, ill. szeretem zavarba hozni azokat, akik nálam tapasztaltabbak , mégpedig az állandó kérdez?sködésemmel (szerencsére nem mindig sikerül ).
m. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Anyatigris Komoly hozzászóló!

Csatlakozott: 2005.11.02., Szerda, 15:35 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Dunakeszi
|
Elküldve: 2006.01.15 16:24 Hozzászólás témája: Re: Bemutatkozó |
|
|
Tiferet írta: | Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy ez lehetne az a hely, ahol a regisztrált tagok néhány szóval bemutatkoznának. Én kíváncsi vagyok Rátok, érdekel, hogy ki kicsoda, mit tart érdemesnek elmondani magáról, hogy került ide, stb. Persze, ez teljesen önkéntes.
Üdv. |
Nem akarsz - esetleg - jó példával elöl járni?
AT _________________ Olvassatok minden nap! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.12.17., Szombat, 19:08 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.11.02., Szerda, 15:35 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Dunakeszi
|
Elküldve: 2006.01.15 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, így könny?! El?re megírt szövegb?l dolgozni...
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.01.16 10:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Anyatigris írta: | Ja, így könny?! El?re megírt szövegb?l dolgozni...
AT |
és Te mit tudsz mondani Magadról? |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.01.16 14:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Anyatigris írta: | Ja, így könny?! El?re megírt szövegb?l dolgozni...
AT |
Azt a szöveget is meg kellett fogalmazni egyszer. Ráment pár órám...
Üdv. _________________ Tiferet
Közönséges pillanatok nem léteznek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.01.16 14:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Mária írta: | és Te mit tudsz mondani Magadról? |
Asztrológiával kezdtem sok évvel ezel?tt, s ezzel megnyílt a titkok kapuja .
Most éppen a tarotban igyekszem elmélyülni, de igazi hobbim az emberek.
(a párom szerint ha elmegyünk valahová társaságba, akkor tuti, hogy tíz percen belül valaki mellettem ül és meséli az életét )
Merthogy szeretek és tudok kérdezni, és figyelmesen hallgatom is a válaszokat, ja és persze újra-és-újra kérdezek. Szóval jó velem "beszélgetni".
Az ezotériáról azt gondolom, hogy mindenkinek el kell(ene) indulni az önismeret útján - de sürg?sen - s?t jó lenne, ha már az iskolában is tanítanák ennek fontosságát. Mindegy milyen úton indulsz, de juss közel(ebb) önmagadhoz. S akkor talán kerek lesz az életed vagy legalábbis kerekded.
"Civilben" sikeres ember vagyok. Reggel felkelek, este lefekszem, s közben pedig azt csinálom amit szeretek - könyvesboltot.
Ennyi dióhéjban, ha még van kérdésed szívesen válaszolok.
AT
Úgy kerültem ide, hogy részt vettem a honlap el?készít? munkálataiban (konkrétan a tesztelésben). _________________ Olvassatok minden nap! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.01.16 15:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Anyatigris írta: |
"Civilben" sikeres ember vagyok. Reggel felkelek, este lefekszem, s közben pedig azt csinálom amit szeretek - könyvesboltot. |
tényleg? hol és milyen könyvesbolt? |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.01.16 15:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Mária írta: |
tényleg? hol és milyen könyvesbolt? |
Tényleg.
Ott, ahol a tartózkodási helyem van.
Természetesen a legjobb a faluban
|
Vissza az elejére |
|
 |
zsilip Gyakori látogató!

Csatlakozott: 2006.01.18., Szerda, 10:27 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.01.18 14:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv Néktek.
Péter vagyok, bika, (az asztrológus ismer?seim nem egyeztek meg abban, hogy oroszlán, vagy sz?z-e az aszcendensem civilben vegyésztechnikus. Hogy miért épp ez? Nos, egészen kis koromban állatorvos szerettem volna lenni (az emberekkel akkor még nem jöttem ki olyan jól, irigyeltem az állatok tisztaságát, és bölcsességét).
Ez a pályaválasztás el?tt dugába d?lt, mert kiderült, allergiás vagyok a macskasz?rre. Addigra viszont kezdtem megnyílni az emberek felé is, s ha orvos nem is akartam lenni, de gondoltam majd a munkám során felfedezek valami rendkívüli új gyógyszert, ami megmenti a világot...
Persze id? közben világossá vált, hogy a világot nem a gyógyszerek mentik meg, s?t!
De az emberek "megmentése" továbbra is foglalkoztatott, s azt hittem, az alternatív gyógymódok lehet?vé teszik számukra a betegségek megel?zését, ezért kezdtem masszírozni.
Azután arra jöttem rá, hogy az emberek nagytöbbsége tüneti kezelésre jár (bár lehetne rajtuk segíteni, ha akarnák), ugyanúgy, ahogy a gyógyszereket beszedik, igyekeznek minél kevesebb energia befektetéssel kihúzni magukat a bajból.
Ez hiba - gondoltam.
Közben évek óta jártam jógázni, és nekem sokat segített, jó oktatóhoz kerültem, aki a gyakorlatokat szellemi képzéssel egészíti ki.
Az ? felkérésére kezdtem jógacsoportot vezetni immáron 3 éve. Aki gyakorolja a jógát (szerintem), az el?bb-utóbb önmagán változtat, s így már nem tüneti kezelés történik, hanem a problémákat kezdetben fizikai, érzelmi, mentális, végül kauzális síkon oldja meg. S hogy ebbe adjam bele az energiáimat, kell?en beilleszkedettnek t?nt.
Ez aztán életem f? vezérvonalává vált.
Ennek révén a hozzám járó embereken tudok csiszolódni, ?k a tükre annak, amilyen vagyok, a szinkronicisztikus események tárháza áll nyitva rajtuk keresztül.
Szóval egyenl?re úgy hiszem, jó úton járok, de nyitott szemmel, szívvel és szellemmel, hogyha bármikor úgy hozza a sors, err?l is lemondok egy magasabb rend? dolog kedvéért.
Elég b? lére engedtem, a végén még csak annyit szeretnék elmondani, hogy örülök, hogy "készült" egy ilyen oldal is, remélem megtartja a kezdeti magas színvonalát! Köszönet a szervez?knek!
Peti _________________ Amit fennebb olvashatsz, nem biztos, hogy úgy van. De én igaznak hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.01.18 14:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Peti!
Nagyon örülünk (asszem bátran mondhatom a többiek nevében is, de a magaméban feltétlenül!), hogy ide találtál.
Remélem te is aktív részese leszel a fórumnak!
Nagyon érdekes és ígéretes amiket magadról írtál
Szeretettel üdvözöllek
Anyatigris _________________ Olvassatok minden nap! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stellium Komoly hozzászóló!

Csatlakozott: 2005.09.16., Péntek, 9:16 Hozzászólások: 74 Tartózkodási hely: Budapest, Kissvábhegy
|
Elküldve: 2006.01.19 14:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv Mindenkinek!
Jó ötlet ez a bemutatkozó oldal. Nekem legalábbis segít a megszólalásban (társaságban is el?ször csak figyelek )
Az egyéni szolgáltatók oldalon már bemutatkoztam ugyan
- http://www.ezo-info.hu/oldalak/elofizeto_bel.php?elofizeto_id=17 - ,de az olyan hivatalos.
Alapvet?en humán érdekl?dés? vagyok, s nagyon érdekel mind az, ami emberi. Most már b? tíz éve foglalkozom komolyan az asztrológiával. Egyre inkább annak önismereti, pszichológiai irányzatával. Ma már tanítom is a jungiánus pszichológiára alapuló asztrológiát. „Szabadid?mben” egy egészségpolitikai havilap tördel?szerkeszt?je vagyok és weblapokat készítek. N?s vagyok, két gyermekem van (Flóra 9 éves és Kristóf 6 éves). A családom a hobbim, és az olvasás.
Minden jót! Ervin _________________ Tick Ervin
stellium asztropszichológia |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bogár Iván Balázs Site Admin

Csatlakozott: 2005.08.03., Szerda, 16:20 Hozzászólások: 464 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.01.19 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Ervin hozzászólásáról eszembe jutott, hogy én nem írtam le, hogy "civilben" mivel is foglalkozom! Egy nemzetközi fuvarozócég export-import csoportját vezetem a repül?téren.
Üdv, _________________ Üdv,
Iván
Ha az Úr citromot adott, csinálj bel?le limonádét! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|
|
|