|
Fórum |
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Bogár Iván Balázs Site Admin

Csatlakozott: 2005.08.03., Szerda, 16:20 Hozzászólások: 464 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.03.04 00:31 Hozzászólás témája: Vélemények a fórummal kapcsolatban |
|
|
Sziasztok!
Úgy gondoltam, hogy ez a kérdés megér egy témát, mert elég sok (pozitív, negatív) visszajelzést kaptunk már a fórummal kapcsolatban!
-van, aki üzifalat hiányol
-van, aki a használati szabályokkal nem tud kiegyezni
-van, aki túl merevnek érzi
-van, aki nagyon szeretetteljesnek tartja
-és van olyan is, akinek maradéktalanul tetszik.
Ide irhatjátok le a javaslataitokat, ötleteiteket a fórummal kapcsolatban!
Egy dolgot kérlek, tartsatok figyelemmel! Az Ezo-info els?sorban nem fórum, hanem segít?k adatbázisa szeretne lenni.
Üdvözlettel, _________________ Üdv,
Iván
Ha az Úr citromot adott, csinálj bel?le limonádét! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2005.08.03., Szerda, 16:20 Hozzászólások: 464 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.03.14 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezek szerint minden nagyon szép és jó?
Írjatok bátran, mert abból tanulunk mi is!
Üdv, _________________ Üdv,
Iván
|
Vissza az elejére |
|
 |
Venus Gyakori látogató!

Csatlakozott: 2006.01.16., Hétfő, 10:16 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.03.17 22:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Iván!
Igen, nagyon jó a fórum, jönnek is az emberek.
Talán egy apró észrevétel: ha beazonosítana, mikor belépek, az remek lenne. De ez csak apróság.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.03.22 19:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Jelentem, nem értek valamit!
A fórum szép és jó, csak éppen nem ír bele senki!
Tényleg kíváncsi vagyok a véleményetekre és arra, hogy hogyan tehetjük vonzóbá, "él?bbé" a fórumot!
Nem feltétlen technikai, inkább tartalmi ötletekre lennék vev?!
Üdvözlettel, _________________ Üdv,
Iván
|
Vissza az elejére |
|
 |
Venus Gyakori látogató!

Csatlakozott: 2006.01.16., Hétfő, 10:16 Hozzászólások: 40 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006.03.22 22:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Iván!
Azt gondolom, a minél több helyen történ? reklám az, ami el?remozdíthat egy ilyen ügyet. Akik itt megfordulnak, más fórumokon is járnak. Így is terjedhet az info.
De, mint tudod, mindennek meg van a maga oka, és ideje. Nem gondolom, hogy megállt volna a fejl?dés,és folyamatosan látom, hogy mások is nézel?dnek, még ha nem is írnak mindig.
Nem hinném, hogy a szép, színvonalas oldal fizikai kinézetével, m?ködésével lenne bármilyen probléma.
Tünde  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Holdacska Gyakori látogató!

Csatlakozott: 2006.04.20., Csütörtök, 12:04 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Marbella(Sp.)
|
Elküldve: 2006.04.26 23:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem a forum nagyon jó,és hála az égnek hogy csak kulturált emberek látogatják
Iván,szerintem népesebb lessz a tábor,csak akkor már viták is elöfordulhatnak,lásd a legtöbb fórumon.Ezzel kapcs.csak javasolni tudom,hogy ami nem illik a képbe azonnal moderálni,különben elszabadul a pokol .De erre remélyük nem kerül sor.
Az én személyes véleményen az,hogy nagyon szinvonalas és sokoldalu a forum.
Csak igy tovább ! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006.11.26 18:07 Hozzászólás témája: Rangok a fórumon! |
|
|
Kedves EZO-INFO fórumtagok!
Mától kezdve az EZO-INFO fórumán is kaphatsz rangot. Semmi mást nem kell tenned, csak írni és az oldal automatikusan a hozzászólások számától függ?en rangot rendel a neved mellé.
Hajrá!
Jó fórumozást kívánok,
Bogár Iván Balázs |
|
Vissza az elejére |
|
 |
MikeStone Üdvözlünk a fórumon!

Csatlakozott: 2007.08.08., Szerda, 23:41 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Kiskundorozsma
|
Elküldve: 2010.05.27 17:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Úgy láccik behalt ez a fórum...
Kár érte. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|
|
|